2013 încotro ?

Home  /  Circulară  /  Current Page

2013 ?

“Privind înspre 2013, gândurile noastre se îndreaptă înspre cei mulți care sunt încă departe de Isus și înspre grupurile etnice musulmane neangajante, cum sunt și Kimr care nu au avut încă șansa să audă vestea bună a lui Isus Hristos. „Pe cât de remarcabile sunt progresele din lumea musulmană  în ultimii 40 de ani, există în continuare un număr mare de grupuri etnice musulmane care nu au fost angajate încă. În ciuda tuturor eforturilor noastre, mulți nu au auzit încă Evanghelia prezentată într-un mod semnificativ – nici măcar o dată.” Citat din: “De la sămânță la rod”.

Greg Livingstone spunea: “Dacă te uiți la o vale presărată cu sate, care tocmai au fost înghiţite de o avalanșă, cum te decizi care este primul sat pe care îl scoţi de sub zăpadă? Trebuie doar să te rogi, să alegi unul şi să te apuci să sapi! “

Ne rugăm ca în anul care ne stă înainte să înțelegem tot mai mult din ce înseamnă a împrăştia sămânţa Evangheliei printre popoare, astfel încât acesta să fie înțeleasă ca o binecuvântare și ca o Veste Bună.

Fiţi  încurajaţi de faptul că în cer vă vor întâlni familii care vor spune “Mulțumesc pentru că aţi fost cei prin care vestea cea bună a ajuns la noi.”