30 de zile de rugăciune

Home  /  Circulară  /  Current Page

         În fiecare an, musulmani din toată lumea sărbătoresc cea mai sfântă lună din calendarul lor. Ramadanul este menit a fi o perioadă de închinare și contemplare, un timp pe care musulmanii îl pun deoparte ca să  se apropie mai mult de Alah și să caute voia Lui pentru viețile lor.coperta-30-zile-2014

          În această perioadă, ucenicii lui Isus din întreaga lume, se unesc în rugăciune mijlocind pentru musulmanii care trăiesc în situații sociale, economice și politice dificile, pentru cei care au o sănătate precară, nu au acces la educație, sau surse de apă potabilă sau lucruri pe care deseori noi le luăm ca și cum ni s-ar cuveni. Dar mai presus de toate acestea, cei mai mulți dintre ei nu au auzit niciodată despre harul răscumpărător al lui Isus.

          Dacă ai ști că rugându-te trei minute în fiecare zi ar schimba lumea, ai face asta? Noi credem că tu poți fi parte din schimbarea lumii și evident că nu este vorba de vreo rebeliune politică. Dar suntem convinși că alocând puțin din timpul tău în a mijloci pentru musulmanii care nu au auzit niciodată Evanghelia, e o rugăciune după inima lui Dumnezeu și conform promisiunilor lui Isus: „Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârșitul. ” (Matei 24:13)

       Exista tot mai multe mărturii ale musulmanilor cărora Isus li S-a arătat în timpul Ramadanului prin vise și viziuni. Credem că aceasta se întâmplă pentru că Tatăl îi așteaptă cu nerăbdare pe musulmani Acasă, și se așteaptă ca noi, copiii Lui, să ne rugăm pentru ei.

       Te invităm să te alături sutelor de mii de credincioși care timp de 30 de zile îi vor aduce pe verișorii lor musulmani în fața Creatorului cerului și al pământului.

        Dacă dorești un exemplar, te rugăm să ne contactezi pe mail, telefonic la 0748196827 sau să iei legătura cu unul dintre membrii echipei noastre. De asemenea, poți primi ghidul, dacă vei fi prezent vineri, 11/07/2014, la întâlnirea de rugăciune pentru Macedonia. Poți confirma participarea ta în Cluj-Napoca, Zalău, Jibou, Gherla si Sibiu.

Mai multe informații despre 30 de zile de rugăciune poți găsi aici iar varianta online a ghidului aici.