Adu schimbarea – Răspândeşte cuvântul!

Home  /  Circulară  /  Current Page

Aruncaţi-vă ochii printre neamuri şi priviţi, uimiţi-vă şi îngroziţi-vă! Căci în zilele voastre voi face o lucrare pe care n-aţi crede-o, dacă v-ar povesti-o cineva! Habacuc 1:5.

Suntem într-o perioadă și un context diferit, dar cuvintele lui Dumnezeu prin Habacuc par foarte reale pentru noi în 2012. Acestea sunt vremuri uimitoare pe care Dumnezeu le  împlinește –mai mulţi musulmani îl urmează pe Isus în timpul vieții noastre decât în toate cele treisprezece secolele anterioare.
Am putea pierde cu ușurință această realitate în aglomerația vieții și a slujirii în biserica locală.
Am putea pierde chiar marea temă prezentă în tot Cuvântul lui Dumnezeu – Inima lui pentru toate națiunile și dorința Lui ca din toate grupurile etnice să se ridice închinători care să Îi dea slavă (Psalmul 67).
Dumnezeu ne cheamă pe toți, într-un fel sau altul, să ne implicăm în marea poveste a scopurilor Sale privitoare la lumea întreagă.
Chiar și astăzi există sute de triburi musulmane, limbi și popoare în care nimeni nu încearcă să Îl facă pe Hristos cunoscut. Mai este mult de făcut pentru ca Evanghelia să prindă rădăcini în fiecare grup musulman iar această viziune are nevoie de cât mai mulţi susţinători şi avocați care să pledeze pentru ea.