Am primit ghidul de rugăciune “30 de zile”

Home  /  Circulară  /  Current Page

Ca şi echipă, învăţăm să folosim fiecare oportunitate pentru ca Împăraţia lui Dumnezeu să îşi lărgească frontierele. Dintre ele, de rugăciune ne agăţăm, pentru că îi putem spune Tatălui direct cum prinde rădăcini în noi dragul de prietenii noştri, musulmanii, şi astfel, putem să ne alăturăm planurilor Lui. Te-ai gândit vreodată că Dumnezeu vrea să te folosească pe tine, pentru a-i binecuvânta pe musulmani?

100 de exemplare ale Ghidului de rugăciune „30 de zile” au ajuns la noi, în biroul Frontiers. Acest ghid de rugăciune te va ajuta să afli mai multe despre musulmani şi să te rogi specific pentru nevoile lor. Dacă doreşti un exemplar, te rugăm să ne contactezi pe mail, telefonic sau să vorbeşti cu unul dintre membri echipei noastre. De asemenea, poţi primi unul, dacă o să fii prezent vineri, 5.07.2013, la întâlnirea de rugăciune pentru Egipt. Poţi confirma participarea ta în Cluj-Napoca sau Zalău.

Informaţii suplimentare despre ghidul de rugăciune:

http://frontiers.ro/30-de-zile-de-rugaciune/

http://www.stiricrestine.ro/2013/06/09/30-zile-de-rugaciune-pentru-lumea-musulmana-2013-ghidul-este-disponibil-in-format-tiparit-si-online/

http://www.30-days.net/