Așteptând încă…

Home  /  Circulară  /  Current Page

> 1,3 miliarde de musulmani trăiesc și mor având o șansă extrem de redusă – sau chiar niciuna – ca să să audă vreodată Vestea bună a lui Isus într-o modalitate pe care să o poată înțelege.

> 133 de grupuri etnice musulmane neangajate au populații între 100.000 și câteva milioane însă fără credincioși de care să știm, fără biserici, cu acces extrem de redus sau chiar inexistent la Scripturi în limba lor maternă și fără lucrători care trăiesc în mijlocul lor cu viziunea de a planta biserici. Iată doar 3 dintre aceste grupuri etnice care așteaptă încă să întâlnească un urmaș al lui Isus:

>> Nubienii din Sudan

Populație: 937.000

Religie: islam amestecat cu animism

Nevoie: echipe care să trăiască și să lucreze printre nubieni

 

>> Kangean // Indonezia

Populație: 1.100.000

Locație: Insula Kangean este la nord de Bali. Plajele ei virgine de la Marea Java îți taie răsuflarea.

Oportunități: turism

 

>> Kunjra din India

Limbă: Urdu

Populație: 822.000

Neangajați? Da

De ce? Lipsă de lucrători – nu lipsă de oportunități

 

> La nivel global, doar aproape 3% din lucrătorii Împărăției sunt plecați la seceriș în mijlocul musulmanilor neangajați chiar dacă aproape 25% din populația lumii, majoritatea refugiaților lumii și muți dintre săracii lumii sunt musulmani.

“Evanghelia este Vestea bună numai dacă ajunge la timp.” Carl F. H. Henry

Rugați-vă alături de noi pentru echipe care să fie dispuse să meagă acolo unde nu au mers alții înainte, la grupurile etnice musulmane neangajate. Puteți obține mai multe informații pentru rugăciune aici.

 

De ce este nevoie ca un grup etnic să fie angajat?

> Oameni care să trăiască acolo – cel puțin o echipă care să locuiască, să lucreze, să slujească și să deslușească Evanghelia în limba și cultura celor în mijlocul cărora trăiesc.

> Pe termen lung – credincioși să persevereze atâta cât va fi nevoie până în clipa în care vor vedea întemeiate și multiplicându-se comunități de credincioși care Îl urmează pe Isus.

Nevoia cea mai urgentă: bărbați și femei, tineri și bătrâni, care să se ridice de pe genunchi și să fie generația care duce slava lui Dumnezeu la fiecare grup etnic.