Dăruiește!

Home  /  Dăruiește!

”Nu că umblu după daruri. Dimpotrivă, umblu după câştigul care prisoseşte în folosul vostru.” Filipeni 4:17

Într-adevăr, sarcina de a duce Vestea bună la peste un miliard de musulmani, dintre care milioane nu au văzut niciun credincios în toată viața lor, este copleșitoare. Și poate că nu te simți chemat(ă) de Dumnezeu să pleci. Însă chiar și atunci când semeni resurse financiare în Marea Însărcinare, contribuția ta ajută ca secerișul să fie mare. Frontiers România consideră că darul tău este semnul unei încrederi sfânte în înaintarea Împărăției lui Dumnezeu.

În secțiunea aceasta a site-ului nostru vom oferi modalități prin care generozitatea ta va face posibilă recrutarea, echiparea și trimiterea unor noi lucrători, susținerea celor care sunt deja pe câmp și finanțarea unor proiecte menite să ducă nădejdea lui Hristos musulmanilor. Alătură-te aventurii extraordinare la care i-a chemat Dumnezeu pe toți credincioșii în calitate de parteneri ai Săi. Când dăruiești, devii împreună-moștenitor cu Hristos în secerișul musulmanilor care vor ajunge să creadă în El.

Iată proiectele la care poți participa:

Dacă vrei să dăruiești acum, alege una dintre variantele următoare:

1. Prin direcționarea celor 2% din impozitul tău pe venit către Frontiers România. Așa poți ajuta lucrarea Frontiers România fără să te coste nimic!  Sistemul “2 la sută” este un sistem prin care cetățenii români au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu impozitele lor.securedownload (2)
Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să descarci formularul de aici, să-l printezi, să-l completezi și să-l depui sau să-l trimiți la organul fiscal în a cărui rază teritorială ai domiciliu (de obicei direcția de finanțe publice în reședința de județ). Formularul se completează de mână şi se depune de către persoanele fizice care au realizat in anul 2012 venituri din salarii şi asimilate acestora. Mai multe informaţii poţi găsi pe http://doilasuta.ro/. Dacă ai nevoie de ajutor, iți stăm cu drag la dispoziție.

La ”Denumire entitate nonprofit” vei completa cu ”A s o c i a ț i a    A v a n t – g a r d e”; la ”Cod de identificare fiscală a entității nonprofit” cu ”31158052” și la ”Cont bancar (IBAN)”, ”RO14BTRLRONCRT0072765701”.

Formularul trebuie depus până în data de 15 mai.

2. Prin mandat poștal, e-mandat sau mandat online:

A s o c i a ț i a    A v a n t – g a r d e,

str. Alexandru Vaida Voevod nr. 68, ap. 8,

Cluj-Napoca 400436, CIF 31158052.

3. Prin transfer bancar/depunere de numerar în contul RO14BTRLRONCRT0072765701 dechis la Banca Transilvania Sucursala CLUJ, beneficiar A s o c    A v a n t – g a r d e CIF 31158052.

4. Prin PayPal cu un click pe butonul următor (puteți plăti cu cardul chiar dacă nu aveți un cont de PayPal):
Dacă donația este pentru susținerea unui proiect anume, te rugăm să menționezi acest lucru atunci când faci transferul. În caz contrar banii vor fi folosiți acolo unde există nevoia cea mai mare.

Mulțumim! Dacă ai întrebări legate de finanțele Frontiers România, te rugăm să ne contactezi.