Acolo unde nu era biserică

Home  /  Dăruiește!  /  Acolo unde nu era biserică

Cărţi poştale de la ucenicii lui Isus din lumea musulmană

Editor: E J Martin
Publicată în engleză de: Learning Together Press
ISBN: 978-0983065906

 

Cu doar câţiva ani în urmă, existau puţine poveşti despre musulmani care îşi pun credinţa în Isus. România nu a auzit aproape deloc despre ele, însă asta nu înseamnă că ele nu există. Astăzi se aud tot mai multe povești despre comunităţi de oameni Îl urmează împreună pe Hristos, unde nu sunt doar câţiva, ci familii de musulmani, sau chiar reţele de familii, care au început să Îl urmeze pe Hristos împreună.

Where There Was No Church (Acolo unde nu era biserică) spune o parte din poveștile acestor ucenici ai lui Isus.WTWNC_sm

 

”Bucurați-vă pe măsură ce citiți despre locuri în care există acum musulmani care au ajuns la ”ascultarea credinței”. Recomandată cu căldură celor care Îl iubesc pe Dumnezeu atât cu mințile lor, cât și cu inimile lor.”

Dr. Greg Livingstone, fondator Frontiers.

 

Acolo unde nu era biserică strânge laolaltă povești care vorbesc despre ceea ce face Dumnezeu prin intermediul oamenilor Săi în lumea musulmană. În același timp, aceste istorisiri dau viață practicilor rodnice care i-au ajutat pe acești oameni ai lui Dumnezeu în eforturile lor de a-i invita pe musulmani ca să-L urmeze pe Isus. Această carte este o resursă extraordinară atât pentru cei care vor să vadă o sclipire din slava lui Dumnezeu așa cum este ea surprinsă în poveștile acestea, cât și pentru cei care lucrează în lumea musulmană sau sunt interesați să o facă în viitor. De fapt, principiile ilustrate prin poveștile acestea vor fi de folos oricui trăiește printre alte neamuri, acolo unde nu este nicio biserică. Fiecare capitol are întrebări pentru reflecție menite să ajute cititorul ca să-l înțeleagă mai bine sau să fie folosite într-un grup de studiu.

 

De ce să publicăm în România ”Acolo unde nu era biserică?”

Cuprins

 

 

Acolo unde nu era biserică este în curs de traducere în limba română. Ne dorim ca mesajul acestei cărţi să conștientizeze, să provoace şi să responsabilizeze bisericile din România în a-şi angaja resursele pentru ca Vestea bună să ajungă şi la musulmani. Pentru traducerea și publicarea sa în 1000 de exemplare este nevoie de puțin peste 2.000 de euro. Vrem să vă oferim posibilitatea şi privilegiul ca prin resursele  financiare cu care aţi fost binecuvântaţi, să fiţi parteneri cu noi și cu Dumnezeu la lărgirea Împărăţiei Lui dincolo de frontierele sale, acolo unde nu este (încă!) nici o biserică.