De ce musulmani?

Home  /  Circulară  /  Current Page

“Fraţilor, dorinţa inimii mele şi rugăciunea mea către Dumnezeu pentru Israeliţi, este să fie mântuiţi. Le mărturisesc că ei au râvnă pentru Dumnezeu, dar fără pricepere: pentru că, întrucât n-au cunoscut neprihănirea, pe care o dă Dumnezeu, au căutat să-şi pună înainte o neprihănire a lor înşişi, şi nu s-au supus astfel neprihănirii, pe care o dă Dumnezeu.” Romani 10:1-3

Aceleași idei ar putea fi aplicate și celor 1,6 miliarde de musulmani care cred că faptele lor bune îi pot salva de moartea veșnică. Ei trăiesc fără o speranță reală.

Dar Dumnezeu este credincios să-Și trimită oamenii ca să le spună musulmanilor despre planul Său răscumpărător. Cu harul lui Dumnezeu, membrii Frontiers au pornit mai mult de 200 de adunări de credincioși în comunități musulmane din punct de vedere istoric.

De ce musulmani?

  • Ei au fost creați după chipul lui Dumnezeu și El a promis să răscumpere o parte din ei din orice seminţie și limbă.

  • Categoria “neatins” se aplică încă la peste 1 miliard de musulmani. Aceasta însemană că nu există între ei un grup de credincioși care are disponibilitatea și posibilitatea de a-L împărtăși pe Isus în mijlocul lor. Cum să creadă dacă nu le este trimis cineva care să Îl propovăduiască pe Isus?

  • Articolul 18 al Declarației universale a drepturilor omului semnată de numeroși șefi de stat, inclusiv de către conducători ai națiunilor musulmane, afirmă: “Orice om are dreptul la libertatea gândirii, de conștiință și religie; acest drept include libertatea de a-și schimba religia sau convingerea.” Frontiers crede că ar trebui ca musulmanii să nu mai sufere din cauză că guvernele lor le refuză aceste drepturi.

  • Citește De ce îi iubim pe musulmani pentru a afla mai multe.

Dacă vrei ca musulmanii să cunoască planul răscumpărător al lui Dumnezeu, te putem ajuta să mergi sau putem să te punem în legătură cu cineva care are nevoie de ajutorul tău ca să le ducă această Veste bună. Poți porni în călătoria ta cu un singur click.