Ghid de rugăciune pentru lumea musulmană – 2023

Home  /  Circulară  /  Current Page

Frontiers Romania alături de celelalte echipe naționale Frontiers și de alte organizații și biserici preocupate de a fi o binecuvântare pentru lumea islamică se alătură acestei mișcări de rugăciune conștienți fiind de faptul că de la începutul timpurilor, Dumnezeu a conceput un plan perfect pentru a răscumpăra națiunile și pentru a atrage toate popoarele la Sine. Acest plan are un scop singular – în care, bărbați și femei, tineri și bătrâni din fiecare națiune, trib, popor și limbă vor sta în fața tronului și se vor închina lui Isus Hristos. Cu toate acestea, când ne uităm la lumea frământată și confuză din jurul nostru, această viziune de laudă globală adusă Domnului poate părea o speranță îndepărtată și imposibilă.

 

Vestea bună este că Isus Hristos s-a ocupat deja de păcatele lumii. El a rupt blestemul morții și ne-a oferit o cale de a ne bucura de prezența Lui pentru totdeauna. Făgăduințele Cuvântului Său sunt sigure: fiecare națiune, seminție și limbă I se va închina. Cu toate acestea, miliarde nu au auzit mesajul mântuirii prin Isus Hristos. Vestea bună că Dumnezeu iartă, iubește și primește în Împărăția Sa veșnică nu a ajuns încă la urechile lor și nici nu le-a atins inimile.
Dumnezeu vrea să te folosească prin rugăciune focalizată pentru a aduce Evanghelia tuturor popoarelor și națiunilor.

 

Rugăciunea ta contează! De aceea, te poți aștepta să-L vezi pe Dumnezeu lucrând la mântuirea semenilor noștri din lumea musulmană.
Urmărește pagina de Facebook Frontiers Romania pentru a primi in fiecare zi motive de rugăciune și informații despre popoarele/regiunile pentru care ne rugăm.

 

Descarcă ghidul de rugăciune în format PDF.

Mulțumim pentru devotamentul tău de-a te ruga! Te invităm să rămânem împreună pentru a vedea rodul rugăciunilor noastre și după Ramadan.

Echipa FRONTIERS România