Ghid de rugăciune pentru lumea musulmană – Ramadan 2024, 10 Mar – 8 Apr

Home  /  Circulară  /  Current Page

Pentru unii musulmani, Ramadanul este pur și simplu o obligație religioasă și o ocazie de a căuta răsplată pentru faptele lor bune. Pentru alții, este un timp cu însemnătate sfântă, o ocazie de a-și purifica inimile și de a scăpa de comportamente păcătoase. În timpul Ramadanului, mulți musulmani se roagă mai mult decât cele cinci rugăciuni zilnice necesare. Alții încearcă să citească întregul Coran, sa fie mai darnici împărțind cu cei săraci sau chiar să facă pelerinajul la Mecca. Cu toate acestea, oricât de perfect ar fi practicat, Islamul ii lasă pe multi musulmani îngroziți la gândul morții, fără vreo nădejde reală că Dumnezeu va fi multumit de eforturile lor și îi va scăpa astfel de iad.

Hristos oferă iertare, nădejde și viață din belșug tuturor celor din Împărăția Lui. 

Isus i-a împuternicit pe toți cei ce-L urmează să ia parte la vestirea și lărgirea acestei Împărății.
Rugăciunea ta contează! Dumnezeu vrea să te folosească prin rugăciune focalizată pentru a aduce Evanghelia aceasta a Împărăției tuturor popoarelor. Ce onoare și privilegiu!

Te invităm să ne rugăm împreună pe perioada Ramadanului ca musulmanii flămânzi după dreptate și căutători de adevăr să-L întâlnească pe Isus și să fie săturați, după cum El însuși a zis: “cel ce caută găsește” (Mt 7:8).

Echipa noastră a pregătit și în acest an un ghid de rugăciune pentru cele 30 zile cât durează Ramadanul.

➤ Ghidul in format digital PDF îl poți descărca accesând acest link.
➤ Pe canalul nostru de Youtube vei putea găsi de asemenea câte un videoclip pentru fiecare zi din ghid.
➤ Dacă vrei să-ți amintești în fiecare zi să te rogi pentru motivele din ghid, am pregătit și un Calendar Google pentru computer / telefoane Android sau iPhone.
Daca dorești să-ți trimitem o invitație la calendarul de rugăciune astfel încât să primești notificare de zilnică pe telefon/computer, trimite-ne adresa ta de email în acest formular.

În cazul în care întâmpini dificultăți în a folosi calendarul te rugăm să ne contactezi prin email, Facebook sau Instagram.

Pentru gloria Lui,
Echipa Frontiers România

30 days 2024