Seara de film

Home  /  Event  /  Current Page

bethlehem afis           Ne apropiem din nou de oameni care de când se știu trăiesc în conflict, în ură, sânge, oameni care se trezesc  în sunetul asurzitor al bombardamentelor. Vrem să îi vedem, să simțim alături de ei, să le înțelegem drama, să îi vedem ca pe frații nostri în disperată nevoie de samariteni.

          Vă așteptăm sâmbătă, 13 decembrie 2014, ora 18:30 în beciul de pe Fabricii de zahăr, nr. 43, să pășim împreună într-o nouă aventură alături de personaje fascinante.

       “Bethlehem” spune povestea relației complexe dintre un ofițer israelian al Serviciilor Secrete și informatorul său palestinian adolescent. Pendulând  înainte și înapoi între puncte de vedere contradictorii, filmul este o portretizare crudă a unor personaje sfâșiate de loialități concurente și dilemele morale imposibile. Co-scris de regizorul israelian Yuval Adler și Ali Waked, un jurnalist arab care a petrecut ani întregi în Cisiordania, precum și pe baza unor cercetări ample, ” Bethlehem ” transcende perspective, dezvăluind situațiile imposibile și dilemele morale asociate cu lumea întunecată a serviciilor de informații.