Vinerea de rugăciune

Home  /  Event  /  Current Page

IMG0014j-800          Intâlnirea de rugăciune din 26 septembrie 2014, de la Cluj, va fi una specială pentru că va fi îmbibată cu poveștile celor care au vizitat orașele, verișorii și lucrătorii din Bosnia pentru care ne vom ruga. Ne vom uita din nou la Creator, la Cel care veghează asupra noastră cu putere și care nu poate fi învins, la Cel care este suveran peste toate lucrurile, chiar și peste istoria zbuciumată și sângeroasă a Bosniei, peste rănile și durerile ei, peste urmele adânci pe care le-a lăsat războiul care le-a decimat țara. Vom gusta puțin mai mult din aromele unice ale acestei țări, vom asculta povești cutremurătoare și ne vom ruga pentru ca bosniacii să Îl caute pe Cel care aduce alinare, restaurare, pace, speranță și Viață.

          John Piper spunea că  “adevărații urmași ai lui Isus sunt oameni care au decis că, faptul că sunt iubiți de Dumnezeu este îndeajuns pentru a putea iubi la rândul lor. A iubi, nu a fi iubit, este esential…fie ca Dumnezeu să ridice urmași ai Lui reali, radicali și care sunt gata să iubească națiunile … O Doamne, pune Duhul dragostei Tale in inima miilor, de dragul națiunilor.”

          Dacă vreți să vă alăturați în rugăciune la ceea ce face Dumnezeu, suntem gata să vă însoțim în această călătorie, punându-vă la dispoziție resursele necesare.

         Ne puteți găsi în Cluj, Zalău, Gherla sau Sibiu. Pentru mai multe detalii referitoare la locație contați-ne la: 0748196827 (Cluj Napoca si Gherla) , 0751692925 (Zalău), 0741272063 (Sibiu).