Vinerea de rugăciune

Home  /  Circulară  /  Current Page

 

  • Mai mulți musulmani s-au întors la credința în Isus în ultimii 30 de ani decât  în toată istoria Bisericii. Credem că acesta e rezultatul direct al rugăciunii
  • 2 young girlsVino să ne rugăm împreună, vineri 07.02, de la ora 19, pentru musulmanii din Pakistan.  Vino să descoperim cum putem lua parte la lucrarea pe care Dumnezeu o face în Pakistan
  • Ne poți găsi în Cluj, Zalău, Gherla sau Sibiu. Pentru mai multe detalii referitoare la locație contactează-ne la: 0748196827 (Cluj Napoca si Gherla) , 0751692925 (Zalău), 0741272063 (Sibiu)
  • Dacă sunteți doi sau trei din alte localități și vreți să vă alăturați în rugăciune la ceea ce face Dumnezeu în lumea musulmană, suntem gata să vă însoțim în această călătorie, punându-vă la dispoziție resursele necesare. Vă rugăm să ne contactați.

           

Cu cine Mă veţi asemăna, ca să fiu deopotrivă cu el? ” zice Cel Sfânt. „Ridicaţi-vă ochii în sus, şi priviţi! Cine a făcut aceste lucruri?…Nu ştii? N-ai auzit? Dumnezeul cel veșnic, Domnul a făcut marginile pământului. El nu oboseşte, nici nu osteneşte; priceperea Lui nu poate fi pătrunsă. El dă tărie celui obosit, şi măreşte puterea celui ce cade în leşin…”

Isaia 40: 25-29