30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană

Home  /  Circulară  /  Current Page

     În fiecare an, musulmani din toată lumea sărbătoresc cea mai sfântă lună din calendarul lor. Ramadanul este menit a fi o perioadă de închinare și contemplare, un timp pe care musulmanii îl pun deoparte ca să se apropie mai mult de Alah și să caute voia Lui pentru viețile lor.Picture3

     În această perioadă, ucenicii lui Isus din întreaga lume, se unesc în rugăciune mijlocind pentru musulmanii care trăiesc în situații sociale, economice și politice dificile, pentru cei care au o sănătate precară, nu au acces la educație, sau surse de apă potabilă sau lucruri pe care deseori noi le luăm ca și cum ni s-ar cuveni. Dar mai presus de toate acestea, cei mai mulți dintre ei nu au auzit niciodată despre harul răscumpărător al lui Isus.

   Te invităm să te alături sutelor de mii de credincioși care timp de 30 de zile îi vor aduce pe verișorii lor musulmani în fața Creatorului cerului și al pământului.

Downloadează ghidul de rugăciune în format PDF.

qrcode-android

Îți punem la dispoziție și aplicația pentru Android și iOS 30 zile de rugăciune.

Dacă aveți altfel de smartphone puteți folosi versiunea online a aplicației accesând thirtydays.goodbarber.com din browser.