30 zile de rugăciune pentru lumea musulmană, 2020

Home  /  Circulară  /  Current Page

Vă invităm să vă alăturați milioanelor de credincioși din întreaga lume în rugăciune pentru lumea musulmană pe perioada RAMADANULUI 24 Aprilie – 23 Mai 2020. 30 Zile de rugăciune pentru lumea musulmană, este o mișcare internațională care a început în 1993, care apelează la Bisericile să facă un efort deliberat și respectuos, pentru a afla, a se ruga și a ajunge la vecinii musulmani ai lumii noastre. Aceste zile, coincid anual cu importanta lună islamică de rugăciune și post. Ramadanul este o perioadă a anului în care musulmanii sunt mult mai conștienți și preocupați de problemele spirituale.

În timp ce mesajele mass-media despre extremismul islamic ne provoacă ușor sentimente de furie, frică și chiar ură față de musulmani, noi căutăm să rezistăm acestei tentații de a generaliza rugându-ne, descoperind dragostea lui Hristos pentru musulmani.

Alăturați-vă milioanelor de creștini din întreaga lume și bisericilor din diferite țări și culturi, care participă în mod regulat la cea mai mare mișcare de rugăciune concentrată asupra lumii musulmane.
Folsește ghidul de rugăciune pentru lumea musulmană pentru a te ruga cu consecvență timp de 30 de zile ca Dumnezeu să se descopere popoarelor musulmane și să-L urmeze pe Isus!

Downloadează ghidul de rugăciune în format PDF.

Mai multe informații și varianta audio a ghidului, puteți găsi aici

Vă mulțumim pentru rugăciuni,

Echipa Frontiers România.