30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană, 2017

Home  /  Circulară  /  Current Page

Dragi prieteni ai rugăciunii,

Anul trecut am estimat că aproape un milion de creștini din toată lumea au folosit Ghidul 30 de Zile de Rugăciune ca să mijlocească pentru musulmani în perioada Ramadanului.

Inițiativa ghidului de rugăciune a fost ideea unui grup restrâns de oameni, care au simțit că Dumnezeu îi provoacă să privească lumea musulmană din perspectiva unui Tată iubitor. Suntem extrem de încurajați de feedback-ul participanților din întreaga lume la acest proiect, care ne-au împărtășit cum rugăciunile din timpul celor 30 de zile le-a schimbat percepția față de lumea musulmană și i-a ajutat să aibă un comportament faţă de musulmani care să reflecte inima lui Hristos.

Într-o perioadă în care grupările islamice extremiste sunt subiectul știrilor internaționale, este greu să menții o perspectivă clară asupra musulmanilor. Prin urmare, am decis să dedicăm această ediție unui subiect familiar fiecăruia dintre noi: familia.

În această ediție, scopul nostru este să ne rugăm pentru viața de familie. Familia este mediul în care majoritatea dintre noi învață, pentru prima dată, ce este credința. Familia pune baza valorilor noastre și ne influențează mai mult decât ne putem imagina. Sperăm că veți afla faptul că diferite culturi musulmane au tradiții familiale diferite și veți observa punctele comune pe care le aveți cu familiile musulmane, iar acestea vă vor ajuta să împărtășiți mesajul minunat din 1 Ioan 3: „Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl: să ne numim copii ai lui Dumnezeu!

Downloadează ghidul de rugăciune în format PDF.

Vă mulțumim pentru rugăciuni,

Echipa Frontiers România.