Particularitățile noastre

Home  /  Ce ne face unici  /  Particularitățile noastre

Frontiers este o comunitate dinamică unică, formată din oameni din zeci de națiuni și perspective culturale, legați în principal de șase particularități esențiale:

1. Lucrăm numai printre musulmani – peste 1/5 din populația lumii sau 1,6 miliarde de oameni, dintre care cei mai mulți nu au auzit niciodată despre harul rascumpărător al lui Isus.

2. Lucrăm în echipe semi-autonome – comunități alcătuite din indivizi, cupluri și familii care împărtășesc o viziune și o sarcină comună pentru regiunea lor cu liderul lor de echipă. Echipele sunt la fel de diverse ca și liderii de echipă care le formează. Echipele au libertatea să adopte orice strategie de care este nevoie pentru a planta Trupul lui Hristos într-o regiune.

3. Căutăm să ridicăm comunități care se multiplică formate din credincioși din culturi musulmane – construite pe adevărul Scripturii.

4. Trăim orientați înspre har (în contrast cu o orientare legalistă) – cu ceilalți și unul cu celălalt, întocmai cum Dumnezeu Și-a arătat harul Său față de noi.

5. Suntem conduși de ceea ce se întâmplă pe teren – așteptându-ne ca liderii noștri de echipă să ia decizii înțelepte potrivite contextului lor apelând la înțelepciunea și sfaturile altora.

6. Suntem dornici să fim instruiți și să ne perfecționăm – suntem dedicați unui proces de învățare care ține o viață întreagă prin dare de socoteală, sfătuire și învățătură primită de la cei mai experimentați decât noi în orice situație.