Ce spun alții

Home  /  Cine suntem  /  Ce spun alții

Lideri creștini despre Frontiers

 

“Am urmărit viziunea, riscul și recompensele lui Frontiers vreme de mulți ani și mă bucur de ceea ce a făcut Dumnezeu…Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Frontiers ascultă porunca lui Isus de a face ucenici din toate neamurile, inclusiv musulmani. Fie ca Împăratul slavei să triumfe fără sabie în toate popoarele musulmane.”

Dr. John Piper, Pastor senior, Bethlehem Baptist Church, Minneapolis, MN

 

 

 

“Frontiers este plină de oameni plini de pasiune a căror dorință este să vadă că numele lui Isus ajunge renumit în lumea musulmană. Îi sprijin din toată inima, ceea ce fac ei și modul în care o fac.”

Carl Medearis, autor al “Muslims, Christians, and Jesus” și co-autor al “Tea with Hezbollah”

 

 

 

“Îl laud pe Dumnezeu că a ridicat lucrarea lui Frontiers, una dintre puținele agenții care sunt vârful de lance al atingerii musulmanilor cu mesajul Evangheliei.”

George Verwer, fost coordonator international Operation Mobilization

 

 

 

“Am urmărit lucrarea lui Frontiers. Respectăm sensibilitatea lor inter-culturală și admirăm stilul lor de viață jertfitor de dragul celor înfometați spiritual. Încurajăm susținerea deplină a slujirii lui Frontiers.”

Luis Palau, evanghelist

 

 

 

 

“Rugăciunea și dorința mea este să văd tot mai mulți și mai mulți oameni sprijinind această slujire unică și strategică a lui Frontiers. Pentru a vedea un progres important în lumea musulmană, avem nevoie de agenții ca Frontiers.”

Fratele Andrew, Open Doors

 

 

 

“Pornind de la începuturile ei umile și până în ziua de azi m-am rugat și am privit cu uimire ce a făcut Dumnezeu în și prin Frontiers. Viziunea, conducerea, strategia , sacrificiul și roada spirituală m-au impresionat profund. Unul dintre scopurile actuale ale lucrării mele este să ajut la recrutarea unor lucrători de cea mai înaltă calitate ca să slujească cu această agenție remarcabilă.”

Dr. Steve Shadrach, Director Mobilizare, U.S Center for World Mission / Președinte, The BodyBuilders Ministry