Deschis(ă) să fii deschis(ă)

Home  /  Du-te  /  Deschis(ă) să fii deschis(ă)

“Oare chiar sunt chemat(ă) la această lucrare?”

Dacă ai citit informațiile de pe acest site și ai ajuns la pagina aceasta înseamnă că ești în căutarea înțelepciunii care îți poate descoperi cum intenționează Dumnezeu să folosească viața ta.

Întrebarea chemării este importantă însă primele două întrebări la care ar trebui să răspunzi sunt:

  • “Sunt eu un uncenic a lui Isus?”
  • “Îl prețuiesc eu pe Isus mai mult decât pe toți competitorii?”

Când poți să răspunzi la aceste întrebări cu un da, este mult mai ușor să-I auzi vocea. Ai disponibilitatea de a asculta ultima Sa poruncă “Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile…” Matei 28:19.

Vrăjmașul îi încurajează pe oameni să ignore această poruncă și să ceară descoperiri extra-biblice înainte să pornească la acțiune.
Pe măsură ce înveți despre națiuni care nu au ucenici care să încearce să se multiplice pe ei înșiși printre milioane de musulmani, ești tulburat(ă)? Cel pe care Îl prețuiești este dezonorat și ignorat neîncetat!

Dacă nu ești tulburat(ă) de aceasta, ai putea să începi să-ți pui întrebarea: “De ce nu sunt?” Însă dacă cei peste un miliard de oameni care sunt despărțiți în prezent de Adevărul care aduce viață te țin treaz(ă) noaptea, poți să te consideri chemat(ă). Îți vei dori să-ți lași casa în urmă cu umilința pe care a învățat-o Apostolul Pavel când spunea:

“Fraților, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea, și aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre țintă, pentru premiul chemării cerești a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” Filipeni 3:13-14.

Cu alte cuvinte, direcția în care te duci este mai importantă decât locul în care ești în momentul acesta.

Dacă ești tulburat(ă) de faptul că musulmanii își trăiesc toată viața lor înrobiți de niște legi care nu îi pot mântui, dacă tânjești să eliberezi oameni prin puterea numelui lui Isus; dacă ești dispus să-ți pui viața la dispoziție ca să te asiguri că mesajul lui Isus este auzit și înțeles, atunci ar trebui să stăm de vorbă. Completează formularul “Călătoria ta” și noi te vom suna în curând. “Călătoria ta” nu este aplicația ta la Frontiers însă este invitația pe care ne-o faci ca să începem să vorbim împreună despre viitorul tău.