Pe termen lung

Home  /  Du-te  /  Pe termen lung

Ducerea Adevărului Evangheliei la grupurile etnice neangajate și neatinse este prioritatea de căpătâi a lui Frontiers. Aceasta se realizează cel mai bine prin lucrători care își iau un angajament pe termen lung (doi ani sau mai mult) ca să învețe limba și cultura și să trăiască și să lucreze printre oameni. Genul de muncă a unui lucrător pentru prezent poate varia, poate fi antreprenoriat sau construcții sau educație etc., însă rezultatul muncii este o demonstrare practică a dragostei lui Isus.

Așa fie că ești chemat să conduci o echipă, fie că vrei să te alături unei echipe existente sau fie că vrei să formezi o echipă din biserica ta, întreabă-te cum te-a echipat Dumnezeu ca să slujești. Ai oportunitatea să trăiești în mijlocul unui popor care nu a luat niciodată în considerare mântuirea lui Isus Hristos. Ai încredere că El îți va asigura metoda și locația pentru a face lucrarea Împărăției.

Frontiers oferă mai multe modalități de a răspunde călăuzirii de a împărtăși Evanghelia în lumea musulmană. Fie că te simți chemat(ă) să conduci o echipă sau să faci parte dintr-una, fie că vrei să stai pentru o perioadă scurtă sau lungă sau chiar dacă vrei să fii primul(prima) care atinge un grup etnic cu mesajul lucrării răscumpărătoare a lui Isus Hristos, există o modalitate ca să slujești!