Chemat(ă) să conduci

Home  /  Du-te  /  Pe termen lung  /  Chemat(ă) să conduci

“Le-a dat putere și stăpânire peste toți dracii, și să vindece bolile. Apoi i-a trimes să propovăduiască Împărăția lui Dumnezeu, și să tămăduiască pe cei bolnavi.” Luca 9:1b-2

Majoritatea oamenilor sunt uimți că Frontiers nu caută să controleze liderii; îi creștem și le dăm drumul.

Expertul în leadership Warren Bennis a spus: “Cel mai periculos mit despre leadership este că liderii se nasc – că este un factor genetic al leadership-ului. Acest mit susține că oamenii pur și simplu fie au anumite calități carismatice, fie nu le au. Aceasta nu are nici o noimă; de fapt, opusul este adevărat. Liderii se fac mai degrabă decât se nasc.”

Vrem să eliberăm liderii de sub povara birocratică pentru ca aceasta să nu le stea în drum și să le punem la dispoziție instrumentele de care au nevoie ca să conducă echipe care pornesc o lucrare nouă. Frontiers încurajează și dezvoltă viitori lideri înspre o atitudine de slujire eficientă și care Îl onorează pe Dumnezeu.

Frontiers se ridică sau se prabușește odată cu liderii ei. Mesajul lui Isus ajunge unde nu a fost înainte dacă liderii fac un pas în față ca să conducă o echipă în acest efort. În centrul lui Frontiers este comunitatea noastră formată din liderii de echipa. Ei poartă povara și responsabilitatea pentru sănătatea echipelor lor și pentru progresul lucrării.

Între pereții încăperilor noastre, vorbim despre “lideri apostolici”. Vorbim despre cei care captivați de Romani 15:20-21 – “Și am căutat să vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit, ca să nu zidesc pe temelia pusă de altul, după cum este scris: ,Aceia, cărora nu li se propovăduise despre El, Îl vor vedea, și cei ce n-auziseră de El, Îl vor cunoaşte.’”

Dacă crezi că este posibil ca Dumnezeu să te fi chemat ca să conduci o echipă, hai să discutăm. Completează formularul “Călătoria ta” pentru a începe această conversație.