Drumul către câmp

Home  /  Du-te  /  Pe termen lung  /  Drumul către câmp

Frontiers va ajuta la pregătirea ta pe tot parcursul călătoriei tale către câmp. Am dezvoltat un proces care va adânci umblarea ta cu Dumnezeu și va evidenția punctele tale tari și zonele tale de creștere în relație cu rigorile vieții inter-culturale. Iată câteva etape ale procesului pentru lideri de echipă potențiali și pentru membri de echipă. (De obicei oamenii își croiesc drumul prin aceste etape secvențial.)

1.   Formularul “Călătoria ta” – totul începe aici. Completează-l ca să putem vorbi despre modul în care poți să-i binecuvântezi pe musulmani cu Vestea bună a lui Isus tu și familia ta. Completându-l ne spui că vrei să stăm de vorbă. Nici tu, nici noi nu ne-am luat nici un angajament deocamdată. Dacă vrei să conduci o echipă, Biblia spune că îți dorești un lucru bun. Dă-ne de știre și te vom ajuta.

2.    Aplicant – După ce cei care te trimit (de obicei biserica sau cultul din care faci parte) și Frontiers recunosc potențialul tău de a sluji musulmanilor peste hotare, urmează să completezi o cerere de aplicație și să ne pui la dispoziție referințe. Dacă ești căsătorit(ă), este necesar ca ambii soți să completeze procesul de aplicație. În acest punct ai și posibilitatea să aplici la Biroul Internațional ca să devii lider de echipă.

3.    Candidat – După o examinare pozitivă a aplicației și referințelor tale, tu (alături de soț, soție sau familie dacă se aplică) vei fi invitat(ă) să participi la Școala de Candidați Frontiers.

4.    Desemnat – Devii desemnat când:

  • Ai terminat cu succes Școala de Candidați și ai primit aprobarea de la cei care te trimit.
  • Lider de echipă: Ești aprobat ca lider de echipă (de Biroul nostru Internațional) ca să conduci propria ta echipă pe câmp.
  • Membru de echipă: Ești invitat(ă) să te alături unei echipe și să semnezi MOU-ul ( Memorandum Of Understanding – acord de înțelegere) și să completezi orice cerințe specifice adiționale solicită echipa. Devii membru Frontiers doar în momentul în care semnezi un MOU sau ești desemnat ca lider de echipă. Odată ce ești desemnat, începi să dezvolți echipa parteneră în lucrare pentru rugăciune și suport financiar.

5.    Te muți cu echipa sau i te alături pe câmp și începi adaptarea culturală intensivă și învățarea limbii – o viață cu normă întreagă în care slujești, respecți și iubești musulmanii în numele lui Isus.