Fii primul (prima)

Home  /  Du-te  /  Pe termen lung  /  Fii primul (prima)

“Dacă vestesc Evanghelia, nu este pentru mine o pricină de laudă, căci trebuie s-o vestesc; și vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia!” 1 Corinteni 9:16

Unii creștini nu se simt acasă în biserică săptămână de săptămână. Nu din cauză că nu-L iubesc pe Isus și pe oamenii Săi. Ei poartă o povară pe care le-a dat-o Dumnezeu pentru oameni și locuri care sunt dincolo de raza de acțiune pe care o are comunitatea creștină în prezent.

De fapt, Dumnezeu înzestrează pe unii oameni ca să meargă acolo unde nu există o comunitate a lui Hristos și să întemeieze comunități care să se multiplice. Acești “apostoli” sunt niște curiozități pentru mulți creștini, însă povara lor este reală și se manifestă în ceea ce fac, spun și în lucrurile la care se gândesc ei.

Specialitatea lui Frontiers este să ajute acești apostoli să-și împlinească chemarea pe care au primit-o de la Dumnezeu de a merge primii și de a așeza o mărturie vie a lui Isus acolo unde ea nu există încă. Suntem extrem de entuziasmați pentru cei care nu vor să li se spună ce să facă. Ei au un instinct. Sunt plini de umilință și dornici să fie instruiți, însă vor să fie ei protagoniștii. Sunt jucători, nu spectatori.

Dacă vrei să mergi primul(prima) ca să vorbești celor care nu au auzit de Isus Hristos, atunci s-ar putea să nu fi interesat(ă) să te alături unei organizații și să trăiești sub un set de reguli. În loc de aceasta, vrem ca noi să ne alăturăm ție și să îți slujim ție și echipei tale viitoare folosind liniile orientative pe care le creezi tu. Esența lui Frontiers este să echipeze lideri pentru ca aceștia să slujească echipelor lor și să-și împlinească chemarea.

Chiar dacă preocuparea noastră principală se centrează pe popoare musulmane neangajate, ne dăm seama cu durere că cele mai multe grupuri etnice musulmane care au fost angajate au încă nevoie de mai mulți lucrători. Unii oameni sunt înzestrați și construiți să dezvolte ceva care nu a fost pornit încă. Dacă te numeri printre ei, avem o grămadă de oportunități pentru tine.

Ai putea fi o încurajare extraordinară pentru o echipă adăugând darurile și abilitățile tale în combinație.

Există și opțiunea de a te alătura unei lucrări în desfășurare pentru instruire și echipare ca să poți să te muți într-o zonă neangajată în decurs de doi ani.
Dacă Dumnezeu ți-a dat viziunea și umilința necesară pentru a începe să împărtășești Cuvântul Său în locuri noi, haide să discutăm. Poate că putem să-ți fim și noi de ajutor. Completează formularul “Călătoria ta” pentru ca să începem această conversație.