Modalități

Home  /  Du-te  /  Pe termen lung  /  Modalități
  • Cu cine?

Iată trei opțiuni de luat în considerare:

Condu propria ta echipă
Dacă ești genul vizionar care se bucură de provocări, extinde abilitățile tale de conducere la maxim construind și conducând propria ta echipă pentru a arăta dragoste și pentru a sluji musulmanilor. Ca un prim pas către aceasta ai putea lua în considerare stagiul pe care îl derulăm noi.

Formează o echipă din adunarea ta
Lucrăm în parteneriat cu biserici pentru a le crea posibilitatea de a construi propriile lor echipe echipate să meargă în lumea musulmană. Du-te cu cei pe care îi cunoști!

Alătură-te unei echipe existente
Fiecare are daruri și talente unice pe care Dumnezeu vrea să le folosească. Te putem ajuta să găsești o echipă în care cele pe care le ai tu se vor potrivi cel mai bine și în care îți vei găsi locul, dându-ți posibilitatea să slujești printre cei mai puțini atinși de Evanghelie.

  • Fâcând ce?

Membrii noștri își practică profesiile în țări musulmane și își trăiesc credința așa cum ar face-o ca urmași ai lui Isus indiferent unde s-ar fi întâmplat să trăiască ei. Punem un accent major pe învățarea limbii și a culturii și pe prezența, pur și simplu, printre musulmani. Avem printre membrii noștri profesioniști care lucrează în dezvoltare comunitară, profesori, antreprenori, asistenți sociali, doctori, operatori turistisci, antrenori sportivi, asistenți medicali, contabili și ingineri doar ca să amintim o parte dintre ei.

  • Unde?

Noi vom susține viziunea ta oriunde în lumea musulmană însă pasiunea noastră este să vedem echipe care merg la grupurile etnice cărora nimeni nu face dragostea lui Hristos cunoscută în prezent.

  • Pentru cât timp?

Să ajungi să vezi comunități de urmași ai lui Isus care se adună laolaltă nu se întâmplă peste noapte. Aceasta cere oameni care se vor dedica să lucreze cu perseverență în echipe pe termen lung pentru ca roada să apară printre popoarele cele mai puțin atinse de Evanghelie din lume. Mergem pentru oricât de mult timp este nevoie…