Pe termen scurt

Home  /  Du-te  /  Pe termen scurt

Explorează-ți chemarea făcând niște pași mai mici…

Stagiu de 100 de săptămâni
100 de săptămâni într-o echipă de pe teren, învățând la fața locului despre conducerea și viața unei echipe în contextul unei comunități care lucrează pe termen lung înainte de asumarea unui angajament pe termen lung. Testează-ți abilitățile și dezvoltă-ți viziunea prin acest program care asigură o experiență nemijlocită.

Răspuns la criză
2 până la 4 săptămâni anunțate cu puțin timp înainte pentru a ajuta la asigurarea asistenței de urgență în situații de criză. Înscrie-te să fii echipat(ă) înainte de vreme pentru ca să putem trimite echipe de reacție în momentul în care apare criza. Acesta este una dintre cele mai practice modalități de a arăta dragostea lui Hristos față de musulmani.

Stagiu de imersiune
2 săptămăni până la 2 ani, o perioadă croită după interesele specifice, darurile și disponibilitatea ta. Lucrând cu o echipă Frontiers existentă, vei experimenta cultura, viața de echipă și îți vei testa chemarea.

Echipe pe termen scurt
2 până la 3 săptămâni de experiență inter-culturală pentru grupul bisericii tale sau pentru indivizi. Vizitând o echipă Frontiers existentă, poți aduce o contribuție reală la lucrare – lărgește-ți inima și luminează-ți inima!

Echipe Caleb
2 până la 3 săptămâni de rugăciune in-situ pentru un grup etnic fără mărturie curentă a lui Hristos. Poți ajuta la strângerea și conducerea unei echipe pentru această lucrare esențială de temelie? Te avertizăm însă, Dumnezeu ar putea să te provoace ca să fii tu răspunsul la propriile tale rugăciuni!