Roagă-te!

Home  /  Home Slider  /  Current Page

Voi Mă veţi chema, şi veţi pleca; Mă veţi ruga, şi vă voi asculta. Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. Mă voi lăsa să fiu găsit de voi” zice Domnul…’ Ieremia 29:12-14a

Nu poți să contruiești relații bazate pe dragoste cu musulmanii, nici să ajungi să-i vezi intrând în Împărăția lui Dumnezeu doar prin voință și determinare umană. camera de rugaciuneNumai puterea lui Dumnezeu poate face ca milioane de oameni care urmează islamul să audă și să primească mesajul care aduce viață.

La Frontiers credem că rugăciunea este sarcina esențială pe care trebuie să o îmbrățișăm atunci când ne dorim să vedem cum Dumnezeu mișcă inimile oamenilor. Din cauza aceasta te invităm să te alături rugăciunilor noastre.

  • Abonează-te la circulara noastră!
  • În fiecare an, mii de creștini se roagă pentru lumea musulmană în timpul Ramadanului. Poți să te rogi și tu alături de ei. Află mai multe aici.
  • Participă la întâlnirile lunare de rugăciune pe care le avem în vinerea de după prima miercuri din lună. Momentan, ele se desfășoară în Cluj-Napoca și Zalău. Dacă sunteți doi sau trei din alte localități și vreți să vă alăturați în rugăciune la ceea ce face Dumnezeu în lumea musulmană, suntem gata să vă însoțim în această călătorie, punându-vă la dispoziție resursele necesare. Contactați-ne!

07.06 Tunisia

Secerișul se întâmplă prin voința și determinarea lui Dumnezeu. Roagă-te cu noi ca să se facă voia Lui pe pământ.