Învățare o viață-ntreagă

Home  /  Învață  /  Învățare o viață-ntreagă

Frontiers crede că una dintre părțile cele mai eficiente ale instruirii are loc după ce lucrătorii ajung pe teren, își descoperă slăbiciunile și caută ajutor la membrii echipei. Nici o experiență din sala de clasă nu te poate pregăti sută la sută pentru a sluji într-o țară musulmană. Deși o parte din învățare trebuie să aibă loc înainte de a sluji dincolo de hotare cu Frontiers, învățarea ta nu va face altceva decât să crească după ce ajungi peste hotare și începi să înveți limba (sau limbile) și să experimentezi o cultură diferită.

Frontiers folosește website-uri, forumuri de discuție pe email și evenimente regionale pentru a oferi lucrătorilor săi oportunități continue de a-și perfecționa abilitățile și de a avea acces la instructori experimentați.

Unele dintre domeniile în care lucrătorii noștri au căutat și au primit instruire continuă sunt:

  • Restaurarea păcii – în echipa ta și dincolo de ea
  • Impactarea femeilor musulmane cu metode bazate pe istorisirea de povestiri
  • Cum să sădești Vestea buăn despre Isus într-o cultură orală
  • Învățarea limbii
  • Dezvoltarea disciplinelor spirituale

În plus, Frontiers a colectat informații de la lucrătorii săi și de la membrii altor agenții pentru a identifica practicile care aduc roadă. Lucrătorii Frontiers pot învăța acum să răspundă unor întrebari cum ar fi:

  1. Care sunt câțiva factori vitali pe care aproape toate lucrările rodnice le au în comun pe măsură ce împărtășesc mesajul lui Isus musulmanilor?
  2. Care sunt câteva practici care stânjenesc progresul credincioșilor născuți musulmani împiedicându-i să-și asume responsabilitatea pentru răspândirea credinței lor?

Căutăm în continuu să învățăm mai multe despre ceea ce descoperă lucrătorii noștri de pe teren pentru ca să îi putem ajuta pe noii lucrători să evite greșelile trecute și să abordeze slujirea lor printre musulmani cu înțelepciune.